Aidil Adha @Janda Baik..

Standard

Baru nak post entri pasal hari raya Aidil Adha?

Ya, saya tahu..saya sudah terlewat seminggu untuk entri hari raya Aidil Adha saya.. 🙂

Tahun ini kami sekeluarga menyambut hari raya Aidil Adha di rumah atuk dan nenek saya di Janda Baik.

Sambutan hari raya Korban di rumah nenek, meriah.

Ada seekor lembu yang dikorbankan..tetapi, saya tengok dari jauh sahajalah 😛

..selain itu, ada banyak juga juadah dihidangkan..

Sebagai penggemar sup, saya tidak lepaskan peluang menikmati sup tulang..sedap!

Malunya saya!

“Atuk,  saya malulah mahu terima duit raya Atuk ni, saya ni dah besar..” hehehe

Selesai makan, saya dan mama menikmati udara nyaman di surau ini..

Masih bermain di surau nenek, seronok menikmati udara di sini..

Berlari-lari di sini pun best! 😀

Begitulah lebih kurang cerita hari raya saya.

Semoga satu hari nanti saya boleh cerita dan tunjukkan gambar pengalaman saya ke kolam atuk pula, ya.. 🙂

Advertisements

7 responses »

  1. hallooo….can i know bout your friend afiq faiq azan hairol….sepertinya dia member lama saya lah…bleh minta email or fb or phone number….from fitri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s